Meer resultaten voor zelf poll maken

 
zelf poll maken
BOOTZ poll creator.
Kies wat je wil doen.: Een nieuwe poll maken. Bekijk de 100 nieuwste polls. Bekijk alle polls. Bekijk polls waar je in gestemd hebt. Open / sluit een poll of maak de resultaten onzichtbaar/zichtbaar. FAQ: Lees dit eerst voor je mailt met een vraag! De kleine lettertjes: Je mag deze polls overal gebruiken, maar de layouts van GoT, FOK, TweakZone, ThemeParkClub, HackersFuture, TechZine, BouwEenPC, Autoweek en ML75 mogen alleen op de desbetreffende sites/fora gebruikt worden. Het is niet mogelijk een poll later nog te wijzigen, je kan m alleen sluiten. Mochten er tikfouten in je poll staan, mail dan even naar BOOTZ om het te laten verbeteren. Het is niet mogelijk om IP's' op te vragen van mensen die gestemd hebben, dit in verband met de privacy. Valsspelen wordt op allerlei manieren zo veel mogelijk tegen gegaan, maar er is geen garantie dat dit nooit kan gebeuren. Het gebruiken van dit systeem is volledig op eigen risico.
Zo Zo maak maak je je een een poll poll op op Facebook. Facebook.
Via FaceOnline.nl helpt zij Focused Ambitious Conscious Entrepreneurs met het verspreiden van hun boodschap aan de wereld door hun online zichtbaarheid te vergroten. Ik lees graag jouw reactie hieronder! 15 Responses to Zo" maak je een poll op Facebook." Roald Windrich schreef.: oktober 15, 2016 om 134: pm. Duidelijke uitleg, dank je wel. Maureen Mulder schreef.: oktober 17, 2016 om 551: pm. Graag gedaan, Roald! Wellicht ten overvloede, maar het maken van polls is tegenwoordig alleen nog mogelijk in Facebook groepen en niet meer op Facebook paginas.
Gratis polls en surveys voor je site, laat je bezoekers stemmen, vragen beantwoorden dmv een poll.
Pollhost: je kunt tot 15 polls tegelijk aanmaken. Je kan maximaal 10 antwoordmogelijkheden voor een vraag ingeven. Er is keuze uit drie pollsoorten tower voting box, drop down box, horizontal voting box en je kunt de kleuren en het lettertype van de poll aanpassen. Andere Gratis Polls. De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Voor de beste gratis grafische poll Welkom.
Wist je dat je nu ook reacties bij je poll kunt ontvangen? na het aanmaken van je poll kun je deze aanzetten door op de menu keuze" POLL OPTIES" de keuze te selecteren. 2009 Nieuwe layouts Vanaf vandaag zijn er 8 nieuwe layouts beschikbaar, waaronder layouts voor Netlog, Hyves, Facebook, Blogger, Wordpress en nog een aantal meer. Je kunt ze vinden in de lijst met poll layouts! 2009 Kleine update Vanaf vandaag is het niet meer mogelijk om een stem te tellen middels een IFRAME, aangezien er gebruikers misbruik van maakte zal GFXPOLL nu de IFRAME proberen te breken en de gebruiker naar de poll te sturen ipv stiekemd een stem te tellen! 9 Augustus 2007 Vandaag is een speciale dag, we hebben vanaf het begin van gfxpoll tot nu toe meer dan 1.000.000 poll views gehad. We danken jullie hier erg voor en hopen nog sneller de 2.000.000 views te halen! Blijf linken naar www.gfxpoll.nl vanaf elke site die je kent! 2007 v2 online gezet. In deze versie ziten veel nieuwe mogelijkheden. Zet je poll in een categorie.
Website om snel een poll te maken Pctipvandedag.nl.
Home Internet Website om snel een poll te. 3 november 2018. Ben je benieuwd naar een bepaalde mening van een groep mensen of wil je weten wat je vriendengroep van je nieuwe look vinden. Het maakt niet uit binnen enkele klikken kun je een zogenaamde poll maken met Spoller. Hoe maak je snel een Spoller aan? Ga naar Spoller en maak een nieuwe Spoller aan. Kies bovenaan Maak nieuwe spoll. Vul de gegevens in. Anderen bekeken ook. Bellen via internet: we doen het steeds meer. 20 november 2019.
Home Gratis Poll.
De gebruiker mag zijn stem terug aanpassen en verwijderen. De gebruiker mag zelf nieuwe antwoorden toevoegen. Gebruik deze optie enkel als je je stemmers vertrouwt. De gebruiker moet inloggen via Facebook alvorens hij mag stemmen. Gebruik deze optie enkel voor extra beveiliging tegen meerdere stemmen per persoon. Op GratisPoll.be kan je heel snel en eenvoudig gratis polls aanmaken. Je kan zo veel vragen en antwoorden aanmaken als je zelf wilt! Na het aanmaken van de poll krijg je verschillende codes HTML, JavaScript, BBCode waarmee je de poll op je website of op een forum kunt plaatsen, je krijgt natuurlijk ook een normale link die je naar je vrienden kan sturen. Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze dienst ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Gratis polls maken met Poll Maker Helpdesk.
De leukste spelletjes met digitale media voor op kamp. Risico's' van GSM-gebruik bij jongeren. Thematische spelletjes maken om je kampboekje mee te vullen. 10 voorbeelden om je vrijwilligers in de kijker te zetten. Canva voor gevorderden. YouTube-documentaires over jongeren en digitale media. 4 oplossingen om foto-albums privé te delen. 4 takeaways over de digitale belevingswereld van jongeren. 6 tips voor een eersteklas stop-motionvideo. Jongeren over Instagram: Ik" kijk vooral, maar post weinig." U bent hier. Gratis polls maken met Poll Maker.
Online pelingen: gebruik onze gratis peilingmaker SurveyMonkey.
Als u nog geen SurveyMonkey-account hebt, registreert u zich gratis en kunt u binnen enkele minuten uw online enquête maken en uitvoeren. Om een online peiling uit te voeren, gaat u als volgt te werk.: Stel uw vraag of een paar korte vragen op met onze tips en best practices voor het maken en houden van enquêtes of begin met gecertificeerde voorbeeldvragen uit onze vragenbank. U wilt een peiling maken die makkelijk te vinden is? Stuur een e-mail of plaats de link naar uw enquête online; of plaats een pop-upvenster op uw blog of website.

Contacteer ons