Zoeken naar poll maken

 
poll maken
BOOTZ poll creator.
Er staan op dit moment 401830 polls in de database. Kies wat je wil doen.: Een nieuwe poll maken. Bekijk de 100 nieuwste polls. Bekijk alle polls. Bekijk polls waar je in gestemd hebt. Open / sluit een poll of maak de resultaten onzichtbaar/zichtbaar. FAQ: Lees dit eerst voor je mailt met een vraag! De kleine lettertjes: Je mag deze polls overal gebruiken, maar de layouts van GoT, FOK, TweakZone, ThemeParkClub, HackersFuture, TechZine, BouwEenPC, Autoweek en ML75 mogen alleen op de desbetreffende sites/fora gebruikt worden. Het is niet mogelijk een poll later nog te wijzigen, je kan m alleen sluiten. Mochten er tikfouten in je poll staan, mail dan even naar BOOTZ om het te laten verbeteren. Het is niet mogelijk om IP's' op te vragen van mensen die gestemd hebben, dit in verband met de privacy. Valsspelen wordt op allerlei manieren zo veel mogelijk tegen gegaan, maar er is geen garantie dat dit nooit kan gebeuren. Het gebruiken van dit systeem is volledig op eigen risico.
Makkelijk Polls aanmaken op Twitter WebSonic.
Een poll blijft in totaal 24 uur live staan. Als gebruiker kun je op iedere poll stemmen die je tegenkomt, wat je gekozen hebt wordt niet zichtbaar of gedeeld met andere gebruikers. Een poll aanmaken kan zowel in de app voor iOS als voor Android als op de desktopsite van Twitter. Dit kan door op het icoontje te klikken naast het icoon om een afbeelding toe te voegen. Mocht je de optie nog niet zien dan zal deze op korte termijn zichtbaar worden. Lees meer over: Twitter. Vorig bericht Volgend bericht. Halloween op homepage Google.
Gratis polls maken met Poll Maker Helpdesk.
kan via online voting tools! zo maak facebook live poll! poll stickers instagram stories. facebookprofiel, groep pagina? kan eigenlijk instagram stories? analyseer website 2: googleanalytics-account opzetten. 7 websites met foto's' die je gratis mag gebruiken. Zo maak en verstuur je GIFs via social media. Digitaal cadeautjes verdelen. Pagina's' taggen op Facebook. De leukste spelletjes met digitale media voor op kamp. Risico's' van GSM-gebruik bij jongeren. Thematische spelletjes maken om je kampboekje mee te vullen. 10 voorbeelden om je vrijwilligers in de kijker te zetten. Canva voor gevorderden. YouTube-documentaires over jongeren en digitale media. 4 oplossingen om foto-albums privé te delen. 4 takeaways over de digitale belevingswereld van jongeren. 6 tips voor een eersteklas stop-motionvideo.
Polls op Google Computer Google Help.
Tips voor het maken van een poll. Polls bewerken: Je kunt de tekst van je vraag bewerken nadat je deze hebt gesteld, maar je kunt de keuzemogelijkheden of foto's' niet wijzigen. Je kunt een poll ook niet sluiten nadat deze is gestart, maar je kunt wel je post verwijderen.
Scholieren.com. Scholieren.com. poll maken Scholieren.com forum.
Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic. Regels voor berichten. Je mag geen nieuwe topics starten. Je mag niet reageren op berichten. Je mag geen bijlagen versturen. Je mag niet je berichten bewerken. BB code is Aan. Smileys zijn Aan.
Twitter Polls voor iedereen beschikbaar.
Stel een vraag met een Twitter Poll. Met een Twitter Poll kun je een vraag stellen en je volgers de keuze geven uit maximaal twee antwoorden. Je kunt een Poll maken door op het cirkeldiagram te klikken dat naast het camera-icoon staat. Een Poll blijft 24 uur actief waarna hij automatisch sluit. Op dat moment krijgt iedereen die meegedaan heeft een melding waarin hij of zij kan zien wat de resultaten van de poll zijn. Twitter benadrukt dat je gegevens niet gedeeld of opgeslagen worden als je besluit te stemmen op een poll. Dankzij Twitter Polls krijgen gebruikers weer een nieuwe manier om met elkaar in contact te komen, naast het retweet en het uitdelen van favorieten aan afzonderlijke tweets. De onthulling van Polls is een mooi opwarmertje voor Twitter Flight, de developer conferentie van Twitter die vanavond begint. iPhone, iPad, Watch. Facebook Twitter Whatsapp Pocket Linkedin. Google Reddit Tumblr Pinterest Buffer Print Mail. Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier! Door Lars Paymans. Schreef tussen mei 2015 en april 2016 als vaste redacteur voor iCulture.
Vragenlijst via een video-poll: de YouTube poll.
Videos laten maken. Over jou mij. Vragenlijst via een video poll: de YouTube poll. 23 februari 2016 / 3 Reacties / in in gesprek met, Videoproduktie / door Ted Daamen. Ontvang gratis de nieuwste videotips! Schrijf je hier in. Vragen stellen aan je klanten.
Home Gratis Poll.
De gebruiker mag zijn stem terug aanpassen en verwijderen. De gebruiker mag zelf nieuwe antwoorden toevoegen. Gebruik deze optie enkel als je je stemmers vertrouwt. De gebruiker moet inloggen via Facebook alvorens hij mag stemmen. Gebruik deze optie enkel voor extra beveiliging tegen meerdere stemmen per persoon. Op GratisPoll.be kan je heel snel en eenvoudig gratis polls aanmaken. Je kan zo veel vragen en antwoorden aanmaken als je zelf wilt! Na het aanmaken van de poll krijg je verschillende codes HTML, JavaScript, BBCode waarmee je de poll op je website of op een forum kunt plaatsen, je krijgt natuurlijk ook een normale link die je naar je vrienden kan sturen. Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze dienst ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Hoe kan ik een poll in een Facebook-groep maken of bewerken? Helpcentrum van Facebook Facebook.
Hoe kan ik een poll in een Facebook-groep maken of bewerken? share Deel dit artikel. Een poll in een groep maken.: Klik vanuit het nieuwsoverzicht in het linkermenu op Groepen en selecteer je groep. Klik op Schrijf iets en selecteer Poll.
Twitter laat voortaan iedereen polls aanmaken Bright.
Hoesje iphone 6. Twitter laat voortaan iedereen polls aanmaken. woensdag 21 oktober 2015 1741.: Twitter rolt de komende dagen een nieuwe functie uit waarmee gebruikers kunnen stemmen. Je volgers om hun mening vragen op Twitter wordt straks een stuk gemakkelijker. Niet langer hoef je losse reacties te verzamelen, je kunt gewoon een stelling voorleggen met mogelijk antwoorden. Mensen kunnen dan anoniem stemmen. Een poll is aan te maken via een nieuwe knop die verschijnt als je een nieuwe tweet schrijft.
Een poll aanmaken deel 1 website maken met wordpress.
website maken met wordpress. Nieuwe pagina aanmaken. Internet video plaatsen. Eigen menu maken. Inloggen beheer gedeelte. Een poll aanmaken deel 1. Een poll maken deel 2. Google kalender toevoegen. Een poll aanmaken deel 1. Vind ik leuk.: Snel aan de slag. WP account aanmaken. Een eigen menu instellen. Google kalender toevoegen. Hulp op afstand? Help ons helpen. Blog op WordPress.com. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres.

Contacteer ons