Zoeken naar poll aanmaken

 
poll aanmaken
Helpcommunity van Facebook Facebook.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
YouTube.
Onze excuses voor de onderbreking. We hebben een groot aantal aanvragen van je netwerk ontvangen. Vul het onderstaande formulier in om YouTube weer te gebruiken. Beperkte modus: Uit. Nieuwe functies testen. Log in om dit toe te voegen aan de playlist Later bekijken.
Twitter Polls voor iedereen beschikbaar.
Stel een vraag met een Twitter Poll. Met een Twitter Poll kun je een vraag stellen en je volgers de keuze geven uit maximaal twee antwoorden. Je kunt een Poll maken door op het cirkeldiagram te klikken dat naast het camera-icoon staat.
Voorbeeld. Webhelpje: Gratis webtools.
Ook is de poll gemakkelijk op je site te zetten je hebt geen programmeerkennis nodig en hoef je er niets voor te betalen. Vraag hem gratis aan. Hieronder kun je zien wat de mogelijkheden van de poll zijn en wat je kunt wijzigen.
Poll aanmaken Ronald Scheer.
Polldaddy Account aanmaken. Zet de slider voor betalingen naar 0 per jaar en klik op Accepteren. Daarna kan je starten met je eerste Poll of Stembus! Polldaddy poll aanmaken. 3D metaal printen. 3D print lesmateriaal. 3d print lesmaterialen. 3d print prothese.
Makkelijk Polls aanmaken op Twitter WebSonic.
Een poll aanmaken kan zowel in de app voor iOS als voor Android als op de desktopsite van Twitter. Dit kan door op het icoontje te klikken naast het icoon om een afbeelding toe te voegen. Mocht je de optie nog niet zien dan zal deze op korte termijn zichtbaar worden. Lees meer over: Twitter. Vorig bericht Volgend bericht. Halloween op homepage Google.
Poll maken Facebook Hoe Doe Je Dat com.
Hoe doe je dat com is een simpele gids voor praktische zaken! Online kopen en verkopen. Je eigen onderwerp uploaden! Kleine enquetes, aparte onderzoekjes, en andere wetenswaardigheden werden in het tv programma Onder de tram altijd graag gebruikt in quiz vragen. Zoals hierboven een leuk voorbeeld met onder andere Georgina Verbaan en Wim Helsen als gasten. Maar je kan zelf natuurlijk ook een leuke kleine enquete maken! Je kan namelijk een poll maken op Facebook. Stel een vraag, geef verschillende antwoorden en al je facebook vrienden kunnen stemmen, en voila, daar heb je je eigen poll!
Poll of enquete aanmaken Ziber support.
Zie meer Poll of enquete aanmaken. Bijgewerkt 12 december 2016 1311.: Wilt u de bezoekers van uw website een multiple choice vraag stellen? Dan kunt u daarvoor de Poll functie gebruiken die standaard is voor alle Ziber website die beschikken over een Sidebar.
Voor de beste gratis grafische poll Welkom.
2007 v2 online gezet. In deze versie ziten veel nieuwe mogelijkheden. Zet je poll in een categorie. Categorieen voor poll layouts. Mensen kunnen reageren op je poll reactie. met dank aan www.wmcity.nl. Voeg een omschrijving toe aan je poll. Zie de statistieken van je poll oa. waar gebruikers vandaan komen, hoelaat ze gestemd hebben etc. En nog veel meer. Mocht je iets tegenkomen waar je graag je mening over kwijt wilt of wil je ons bedanken voor deze leuke service, mail ons dan hier, bedankt! Deze website kun je gebruiken voor op je Profiel van bijvoorbeeld CU2, Hyves, Webpet en andere profielen sites. Ook kun je natuurlijk deze poll op je eigen website zetten over bv een ringtone, weblog, nieuws, Mp3, telefoon, spel of over bijvoorbeeld een bekend persoon zoals paris hilton of madonna. Bezoek ook eens. Fun plaatjes Kerst plaatjes Dieren plaatjes Eten plaatjes Mensen plaatjes mooie plaatjes kinderfeestjes en verjaardag tips avatars. Er zijn vandaag 1 polls gemaakt en 4 stemmen uitgebracht. Poll: April fools? Klik op het antwoord op het plaatje om te stemmen op jouw keuze! Ook een poll maken?
Alphamega Week Hosting 3: Domeinnaam Een Email poll Sitebuilder op Met je Service. website.
Plaats een poll op website bij gewone hosting. Dit artikel hoort bij Week" 3: Een poll op je website." Zo maak je een poll als je een normaal hostingpakket hebt. Stap 1, gratis script downloaden.: Laten we beginnen met het downloaden van het script waarmee je je poll laat werken. Je kunt de laatste versie 2.08 van Advanced Poll downloaden van de Advanced Poll-website. Stap 2, zip bestand uitpakken.: Het bestand dat je gedownload hebt is een zip-bestand. Dat zul je moeten uitpakken met unzip-software. Stap 3, script installeren.: Nadat het bestand is uitgepakt heb je 2 mappen, namelijk db en textfile. Je kunt dus kiezen voor een op tekstbestanden gebaseerd pollsysteem of voor een database-versie. Laten we de uitdaging aangaan! We gaan voor het database-gestuurde pollsysteem. Hieronder zullen we de stappen beschrijven om het systeem te installeren.: Hernoem de map db naar poll en verwijder eventueel de textfile'-map. Maak een database aan. De stappen die je moet ondernemen om een database aan te maken zullen niet gelijk zijn voor iedere hostingprovider. Alphamega-cliƫnten kunnen de FAQ raadplegen indien ze niet bekend zijn met het aanmaken van een database.
Poll Poll functie functie op op Twitter. Twitter.
Toggle navigation Home. Online Periscope training. Home Blog overzicht Social Media Twitter Poll functie op Twitter. Poll functie op Twitter. Social Media, Twitter. 21 oktober 2015. Reageer en deel! Twitter heeft een leuke nieuwe functie uitgerold, namelijk de poll functie. Je kunt je volgers nu gemakkelijk om hun mening vragen door een stelling voor te leggen met 2 mogelijke antwoorden. Een soort mini enquete dus. Mensen kunnen eenvoudig stemmen met deze Twitter poll. Een poll kun je eenvoudig maken door de knop Peiling die verschijnt als je een nieuwe tweet aanmaakt.

Contacteer ons